Levering af din frugt

Vi leverer lige til døren både til privat og erhverv i hele Danmark

Levering i hele DK

FrugtKurven leverer Firmafrugt og Frugtordning til virksomheden eller firmaet med egne.

Erfarne chauffører

Vi bruger faste frugt-chauffører – naturligvis. Sikkert, nemt og personligt.

Pakkeriet

Alle pakkes nænsomt i vores eget pakkeri af vores eget oplærte pakkeripersonale.

Personlig service på din ordre

Den naturlige leverandør af frugtordning til jeres virksomhed.​

Vi yder naturligvis personlig service på hver eneste ordre på frugtordninger. Du skal hverken tale med en maskine eller kun have kontakt med os via mail. Vi ringer til dig og aftaler grundigt, hvad jeres behov i virksomheden er, hvorefter vi guider dig på bedste vis.

Vi udvælger dagligt den mest friske og sæsonaktuelle frugt til netop jeres frugtordning. Med markedets største​

variation vil I opleve frisk frugt fra hele verdenen samt en stor variation – frugtkurv for frugtkurv.

FLEKSIBILITET OG SERVICE

Tilpas jeres frugtordning til virksomheden i en omskiftelig hverdag – nemt og enkelt. Lad vores serviceorienterede chauffør levere jeres næste frugtkurv eller frugtkasse helt op på kontoret for en nemmere hverdag.​

dk-kort

Frugtordning privat og levering af frugt til døren - Frugtkassen

Frugtkasser leveret til døren er en nem og simpel måde, som danner rammerne for en grønnere hverdag. 

. Vi kender alle dét der, når man er snacksulten, og slikskuffen kalder. Med frisk frugt tilgængelig hver dag kan du nemt lette den lille sult, ligesom frugten kan bruges til madlavning, i madpakker og som mellemmåltid.

Gå på opdagelse i vores almindelige og økologiske frugtkasser, og find den, der passer allerbedst til dig. Derefter kan du blot læne dig tilbage og lade os klare resten. Vi pakker dem nænsomt, så du kan få din frugtkasse leveret til døren.

Levering af frugtkasser til døren

Når du bestiller en frugtkasse til din husholdning, leverer vores serviceorienterede chauffør den lige til døren – og altid med et smil på læben. Vores frugtkasser indeholder lækre håndfrugter i form af blandt andet bananer, pærer, æbler og ferskener – alt efter sæson.

Med levering af frugt bliver det ikke nemmere at få en grøn hverdag. Du slipper for at udvælge den mest friske frugt i supermarkedet og vende og dreje æblet for at se, om det er god kvalitet. Vi lægger nemlig meget arbejde i udvælge de mest friske frugter, så du altid er sikker på en kasse med kvalitetsfrugt, der kan nydes hele ugen.

Levering af billig frugtordning privat er frugtkasser

Vores frugtkasser er prisvenlige, så du kan få en billig frugtordning til din husholdning. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, når vi udvælger vores frugt.

En frugtordning er ideel til dig, der ønsker at have frugt tilgængeligt hver dag. Frugten kan bruges til morgenmad, som snack, i salater, til desserter og meget mere. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge vores frugt til. Vi garanterer dig, at de altid smager skønt.

Frugtordning privat – frugtkasser i mange størrelser

Blandt vores udvalg af frugtkasser finder du en bred vifte af størrelser, så enhver husholdning kan være med – uanset om I er 2, 4 eller 6 personer.

Har du spørgsmål til vores frugtordning til private, eller er du interesseret i at høre endnu mere om det? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer ethvert spørgsmål, du måtte have, med et smil på læben. Vi ser frem til at høre fra dig, og vi glæder os til at levere frugt direkte til din hoveddør!

​​

​Få et tilbud jeres frugtordning

Skriv dine oplysninger her og bliv kontaktet

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresse

Litauen Allé 13, Bygn. 20-01

2630 Taastrup, København

CVR nr.: 25132726