​Den naturlige leverandør af FrugtKasser lige til hoveddøren

FRUGTKASSER.DK​

– God og frisk frugt​

Hvem er FrugtKasser.dk?

​Frugtkasser.dk er en del af Frugtkurven.dk – når kvalitet, service og stor variation skal være en naturlig del af hverdagen. ​Vi tilbyder mange forskellige og spændende typer frugtkasser bestående af vores velkendte kvalitetsfrugt i en kombination med meloner og ananas, Økologiske nødder, Snack Grønt, Frisk-Juice eller Frugtshakers i bæger.

year

​Vidste du?

Sæsonfrugt

Med en sæson- og årstidstilpasset variation byder jeres næste frugtkasse på det bedste fra hver årstid samt en variation som giver jer ekstra god grund til at holde øje med den næste levering af frugt– hver gang.

Vi udvælger nøje sammensætningen af frugt og grønt således, at I vil opleve de mest aktuelle og friske frugtsorter – gennem alle årstiderne. Hos os er dette friskhed på naturligvis.

decision

Tilpas din frugtkasse

Personligt og individuelt​

Frugtkasser er hos os tilpasset til jeres personlige og individuelle ønsker og behov. I vælger det passende antal frugtkasser til netop jeres virksomhed samt leveringsdage, 1,2 eller 5 dage om ugen – leveret lige til døren.

Ligeledes har I mulighed for at gøre netop jeres frugtkasse til jeres helt egen ved at sammensætte en kombination mellem specifikke antal stykker frugt, snackgrønt, økologiske nødder eller saftige og søde meloner og ananas. Mulighederne er mange – valget er jeres.

partner

Frugt gør meget for jer

Til medarbejderne​

Frugtkasser er meget mere end frugt i virksomheden. Med frisk frugt i hverdagen kan virksomheden motiverer og engagerer medarbejderne på en helt naturlig måde.

Denne værdsatte personalegode er i mange virksomheder et konstruktivt værktøj til at påskønne medarbejdernes indsats – helt naturligt.

​Få et tilbud jeres frugtordning

Skriv dine oplysninger her og bliv kontaktet

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresse

Litauen Allé 13, Bygn. 20-01

2630 Taastrup, København

CVR nr.: 25132726